Trooststeentjes

Trooststeentjes worden gebruikt bij het afscheid van een dierbare als een herinneringsgeschenk. De nabestaanden krijgen na afloop van de afscheidsceremonie een steentje. Je kunt het steentje later bij je dragen of een mooi plaatsje geven. Het steentje maakt jouw mooie herinnering aan je dierbare tot een tastbaar aandenken.
Kinderen, maar ook volwassenen putten vaak troost en kracht uit zo’n leuke herinnering. Natuurlijk kunnen de steentjes ook voor andere doelen gebruikt worden, je kunt er tenslotte zelf elke bestemming aan geven die voor jou goed voelt.
 

Heb je interesse in mijn leuke trooststeentjes?
De kosten zijn per stuk €1,50, bestellingen vanaf 10 stuks, exclusief verzendkosten. Losse verkoop uit voorraad kan wel per stuk.
Heb je interesse, neem dan contact met me op, dan kunnen we bespreken wat jouw wensen zijn.

Hoe is het zo gekomen
Via mijn vriendin Manon ben ik op het idee gekomen om trooststeentjes te maken. Manon is uitvaartspreker en ritueelbegeleider bij afscheid. Met kerst maak ik meestal kleine sterretjes van keramiek. Toen Manon die zag vertelde ze mij dat ze op zoek was naar trooststeentjes om te gebruiken tijdens haar afscheidsceremonies.

Manon heeft mij gevraagd of ik voor haar werkzaamheden een serie trooststeentjes kon maken in verschillende soorten. Samen zijn we in mijn atelier gaan kijken naar de mogelijkheden. We hebben gekozen voor sterretjes, hartjes, vlinders en blaadjes en natuurlijk steentjes. Daarna ben ik met onze ideeën aan de slag gegaan.

Ben je op zoek naar een betrokken en empathische uitvaartspreker die desgewenst ook met rituelen werkt, dan kan ik je Manon van harte aanbevelen. Meer informatie vind je op www.manonvandeweijer.nl of klik de link hier beneden.

[unex_ce_button id="content_afarm6u81,column_content_elh2i66d5" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#1e73be" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="2px" button_border_color="#ffffff" button_border_radius="1px" button_text_hover_color="#1e73be" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#ffffff" button_border_hover_color="#1e73be" button_link="http://www.manonvandeweijer.nl" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]Manon van de Weijer[/ce_button]